Oblikujte prihodnost z nami

Oblikujte prihodnost z nami

Nekatera podjetja dajejo obljube, ki potem živijo same zase. Mi damo obljubo in živimo z njo.

CDE nove tehnologije d.o.o. sodi med vodilne v Sloveniji na področju razvoja in integracije sodobnih računalniških tehnologij s poudarkom na telekomunikacijah kot podpori poslovnim procesom. 

Smo uspešno, zrelo podjetje, s težnjo: biti korak pred drugimi. 

Sinergija visoko strokovno usposobljenih kadrov in bogatih izkušenj zagotavljata izredno kvaliteto naše ponudbe in razvoj programskih aplikacij na ravni, primerljivi z ravnijo najrazvitejših držav sveta. 

V podjetju težimo k perfekcionizmu in skladno temu oblikujemo tudi delovno okolje. To mora delovati kot celota, v kateri vsak posameznik da svoj polni potencial. Vzpodbujamo znanje, delavnost in inovativnost, ki nas vedno znova pripeljejo do cilja. Stremimo k stalnim izboljšavam, pri čemer ima prav vsak posameznik v organizaciji ključno vlogo.

Delujemo timsko in cenimo individualnost posameznikov. Zaposlene vzpodbujamo k podajanju koristnih predlogov in izboljšav, s čimer jih spodbujamo k razmišljanju o boljšem in učinkovitejšem delu, optimalnejših rešitvah, novih idejah. Ne bojimo se novih izzivov, temveč nam predstavljajo priložnost za osebno in poslovno rast. 

Vse v skupnem cilju: ostati uspešno podjetje, biti korak pred konkurenco.

  • razvoja lastnih programskih rešitev,
  • poslovno tehničnega svetovanja,
  • analize in prenove poslovnih procesov v različnih panogah,
  • implementacije in vzdrževanja CRM rešitev,
  • implementacije in vzdrževanja WEB portalov,
  • implementacije in vzdrževanja CTI rešitev (lasten razvoj),
  • podpore in šolanja uporabnikov.

Naša ekipa šteje več kot 60 uslužbencev in sodelavcev, ki so strokovnjaki na svojih področjih:

 Oddelek R&D

stalno sodeluje na razvoju lastnih inovativnih COCOS produktov in rešitev:

  • kontaktnih centrov in upravljanja večkanalnih storitev sodelovanja s strankami,
  • storitev računalniške telefonije (CTI),
  • enotnih komunikacij osnovanih na WebRTC tehnologiji.

Oddelek tehnične podpore
zagotavlja zanesljivo 24/7/365 tehnično pomoč, izvajanje in vzdrževanje COCOS produktov in rešitev, izvajanje kompleksnih integracij, ali pomoč pri izvajanju s strani uporabnika samega, usposabljanje in svetovanje.

Oddelek svetovalcev 
z bogatimi izkušnjami pri izvajanju in upravljanju sistemov za podporo strankam v različnih industrijah omogoča tesno sodelovanje z našimi partnerji. Skupaj s partnerjevimi strokovnjaki analizira strankino problematiko, ter svetuje kako opredeliti, razviti in izvajati najustreznejše rešitve, s ciljem, da partnerji pridobijo odličnost v uporabniški izkušnji in konkurenčno prednost pri izvajanju storitev.

Oddelek ProKontakt
z bogatimi izkušnjami pri širokem razponu industrij omogoča 24/7/365 outsourcing storitev podpore stranki z možnostjo večkanalnega dostopa.

Obvestite nas, če bi kariera v CDE pokrivala vaše ambicije!
Pošljite prošnjo za zaposlitev z vašim življenjepisom (C.V.) na naslov
careers@cde.si


Copyright © 2015 CDE nove tehnologije d.o.o. Vse pravice pridržane.   Kazalo strani  Pogoji uporabe   Zasebnost   Nastavitve piškotkov
Powered by PROGMBH
Kontaktirajte nas