Podpiramo več kot 500 podjetij v 15 državah

Podpiramo več kot 500 podjetij v 15 državah

Kaj ponujamo svojim naročnikom

Našim naročnikom omogočamo, da si izboljšajo interakcije s svojimi strankami, jih naredijo hitrejše, uspešnejše in učinkovitejše ter si tako ustvarjajo nove poslovne priložnosti.

Zaupanje. Torej nekaj, kar je v današnjem poslovnem svetu redkost. Želimo si, da to predstavlja temelj sodelovanja. Tako bomo lahko skupaj oblikovali odnos in skupaj verjeli v poslovne ideje. Zaupanje je tisto, ki omogoča sprejemanje navidez tveganih odločitev, ki pa se v fazi implementacije izkažejo kot izjemno uspešne. Najuspešnejši odnosi z naročniki ponavadi vsebujejo največji faktor zaupanja in izvabijo največ iz naših sposobnosti in znanj.

Vsakemu posameznemu naročniku se popolnoma posvetimo in upoštevamo vse posebnosti njegovega delovanja. Vse rešitve so prilagojene potrebam določenega poslovnega okolja, kar predstavlja enega izmed temeljev uspešnih poslovnih odnosov.

Naročnikom smo spodobni nuditi podporo skozi vse faze njihovega razvoja in rasti. Zavedamo se, da podjetja pri rasti potrebujejo zanesljivega partnerja, ki bo njihov razvoj ne samo spremljal temveč tudi podpiral in vzpodbujal.

Ostajamo zvesti osnovnim vrednotam podjetja – zanesljivosti, strokovnosti, kakovosti, razvoju in fleksibilnosti. Le-te nam omogočajo ostati zvesti sebi in svojim partnerjem, s katerimi s ponosom gojimo dolgoročne poslovne odnose.

Skozi leta smo dodobra utrdili naš položaj tako na slovenskem kot tujem trgu informacijskih tehnologij. Kje bi bili danes brez naših poslovnih sodelovanj, ne vemo. Zavedamo pa se kje smo – v izbrani družbi uspešnih, kjer uspeh temelji na dolgoročnem in kontinuiranem razvoju.

Mnoga pomembna slovenska in tuja podjetja danes uporabljajo COCOS rešitve, še posebej na sledečih področjih:

  • telekomunikacije,
  • finance (bančni in zavarovalniški sektor),
  • trgovina,
  • storitve in turizem,
  • založništvo,
  • energetika,
  • marketing in raziskave,
  • in drugje.

Copyright © 2015 CDE nove tehnologije d.o.o. Vse pravice pridržane.   Kazalo strani  Pogoji uporabe   Zasebnost   Nastavitve piškotkov
Powered by PROGMBH
Kontaktirajte nas