Nove tehnologije ponujamo od 1994

Nove tehnologije ponujamo od 1994

CDE nove tehnologije d.o.o.

je inovativno, uspešno in zrelo podjetje, ki vedno stremi biti korak pred drugimi. Inovativnost predstavlja jedro našega poslovnega pristopa, saj le tako lahko obvladujemo razmere na trgu. Našim partnerjem in strankam pomagamo, da bi bile njihove komunikacije in odnosi s strankami boljši, hitrejši in učinkovitejši ter bi jim omogočali zajem novih in bolj zanimivih poslovnih priložnosti.

Uspešnost našega poslovnega pristopa se odraža v stabilnem položaju na trgu. Vse od leta 1994 smo ostali zvesti temeljem podjetja, katere sestavljajo zanesljivost, strokovnost, kakovost, razvoj in fleksibilnost. Zaradi tega smo ostali zvesti samim sebi in našim poslovnim partnerjem, s katerimi gradimo dolgoročno poslovno sodelovanje.   

Naša dejavnost je osredotočena na razvoj in integracijo sodobnih informacijskih in telekomunikacijskih tehnologij, s poudarkom na orodjih za podporo strankam, upravljanju odnosov in sodelovanja s strankami.

Naša ekipa združuje več kot 60 zaposlenih in zunanjih sodelavcev. Vsak sodelavec je strokovnjak na svojem področju in na njem daje pomemben prispevek.

 

Naša vsakodnevna motivacija

je razvoj lastnih potencialov in odkrivanje novih rešitev za naročnike. Izkušnje nas učijo, da so naše stranke naši najboljši učitelji.

Znanje, ki je plod dolgoletnih dobrih partnerskih odnosov, se pri nas akumulira, rezultira v dobrih delovnih procesih in predstavlja eno našo glavnih konkurenčnih prednost. Želja po uspehu je združevalna sila našega podjetja, podobno razmišljanje pa poskušamo prenesti tudi na poslovne partnerje.

Ne bojimo se novih izzivov!

Zavedamo se

izzivov, ki označujejo pot do dogoročne uspešnosti. Uspešni so le tisti, ki v vsakem novem izzivu vidijo priložnost za osebno in poslovno rast. Mi smo med njimi, saj želimo vedno znova graditi na našem znanju in poglobljenem razumevanju poslovnega okolja. 

Oba faktorja sta izredno pomembna pri razvoju primernih programskih rešitev v sferi telekomunikacij in računalniško podprte tehnologije.

Vabimo vas na ogled naši kompetenc in vas obenem pozdravljamo v podjetju, v katerem prihodnost postaja sedanjost.


Copyright © 2015 CDE nove tehnologije d.o.o. Vse pravice pridržane.   Kazalo strani  Pogoji uporabe   Zasebnost   Nastavitve piškotkov
Powered by PROGMBH
Kontaktirajte nas