Oblikovanje prihodnosti s stalnimi inovacijami

Oblikovanje prihodnosti s stalnimi inovacijami

Vizija in inovacije

Naša vizija je biti v samem vrhu ponudnikov konvergence poenotenih komunikacij, kontaktnih centrov in učinkovitih rešitev za podporo in sodelovanje s strankami. Z lastno mrežo uspešnih poslovnih partnerjev želimo postati eden izmed vodilnih ponudnikov v širši regiji.

Naše poslanstvo je zagotavljati, da bodo interakcije z vašimi strankami učinkovitejše in bo njihov rezultat tako produktiven kot dobičkonosen. To je možno doseči le, če strankam prepustite samostojno izbiro kontaktne točke, mi pa vam pomagamo zagotoviti učinkovito komuniciranje z njimi, ne glede na izbran komunikacijski kanal.

Stalna inovativnost
V podjetju se velikokrat pogovarjamo o prihodnosti in trendih, ki še prihajajo. V takih pogovorih ugotovimo, da mislimo v isto smer.

Veselimo se našega skupnega potovanja v naslednjo destinacijo – poenotene komunikacije z učinkovitim upravljanjem odnosov s strankami. Tu smo najboljši. Takšno razmišljanje dovoljuje učinkovit razvoj, odzivanje na novitete ter izpopolnjevanje obstoječih produktov in rešitev. Usmerjeni smo v razvoj novosti s področja telekomunikacij in upravljanja odnosov s strankami, ki bodo skladne s potrebami in željami naročnikov. Naš cilj je obdržati razvoj programskih aplikacij na ravni, primerljivi z ravnjo najrazvitejših držav sveta. V podjetju težimo k perfekcionizmu in v skladu s tem oblikujemo delovno okolje. To mora delovati kot celota, v kateri vsak da svoj polni potencial. V prihodnosti želimo sodelovati s podobno mislečimi strokovnjaki, katerih kompetence bodo izpopolnile in nadgradile naš kolektiv.

Opremljeni z inovativnostjo želimo nam in našim naročnikom omogočiti uspešno prihodnost. Predvsem pa poskrbeti, da nam bo na poslovni poti konkurenca vedno gledala v hrbet.


Copyright © 2015 CDE nove tehnologije d.o.o. Vse pravice pridržane.   Kazalo strani  Pogoji uporabe   Zasebnost   Nastavitve piškotkov
Powered by PROGMBH
Kontaktirajte nas