Z inovativno tehnologijo obogatite vaše poslovanje

Z inovativno tehnologijo obogatite vaše poslovanje

Tehnično in poslovno svetovanje

Znanje in izkušnje nam omogočajo uspešno vodenje najzahtevnejših projektov, ki jih lahko izpeljemo od svetovanja do izvedbe in vzdrževanja.

Pri našem delu posegamo po vrhunski tehnologiji in izbranem kadru, saj le tako lahko ponudimo naročnikom, kar pričakujejo in si zaslužijo: kvaliteto in dolgoročno partnerstvo.

Ponujamo:

  • pripravo idejne, projektne in izvedbene dokumentacije, 
  • analizo potreb in študije izvedljivosti, 
  • svetovanje pri izbiri optimalne tehnološke in poslovne rešitve, 
  • svetovanje pri uvajanju novih storitev na trg, 
  • specialistično usposabljanje s področja telekomunikacij (CTI, CIM, CRM, kontaktni centri, podpora uporabnikom, itd.), prirejena potrebam naročnika, 
  • usposabljanje s področja zadnjih tehnoloških in tržnih trendov.
Planiranje CIM/CRM/CEP implementacij

Ponujamo strokovno pomoč in vodenje projektov uvedbe CIM/CRM/CEP sistemov v organizaciji. Dela opravljamo z lastnimi kadri in najetimi strokovnjaki v naših partnerskih organizacijah.

Pri vključitvi CTI, CIM ali CEP produktov v sistem organizacije uporabljamo svoje strokovno znanje in dolgoletne izkušnje s področja telekomunikacij in implementacije tovrstnih rešitev v različne organizacije v številnih panogah. 

Na ta način svojim kupcem zagotavljamo kakovostno tehnično podporo pri poslovnih odločitvah,  pomagamo pri integraciji novih rešitev z obstoječimi sistemi in aplikacijami ali svetujemo pri uvajanju storitev z dodano vrednostjo. 

Sposobni smo ponuditi umestitev COCOS rešitev v obstoječo infrastrukturo naročnika, integracijo z obstoječimi sistemi, aplikacijami in bazami ali izvesti specifične rešitve po meri naročnika.

Tistim, ki že uporabljajo COCOS produkte in rešitve, pa ponujamo tudi programske nadgradnje, ki pomenijo vpeljavo in uporabo novih verzij in nenehno uvajanje novosti iz produktne palete COCOS.


Copyright © 2015 CDE nove tehnologije d.o.o. Vse pravice pridržane.   Kazalo strani  Pogoji uporabe   Zasebnost   Nastavitve piškotkov
Powered by PROGMBH
Kontaktirajte nas